Auringonkukkia ja kakkuja
sunnuntai 31. maaliskuuta 2013
Pääsiäiskakku
Keväi
sen raik
kaassa kakussa
vaalea kakkupohja.
Välissä Flora vispi, vaniljarahka sekä Troopp
inen hillo.
Kostutus mandariinilimulla.
Kuorrutus ja pursotukset Flora vispiä.
Kukat marsipaania ja pajunkissaoksat suklaata.
2 kommenttia:
MinnaT
3. huhtikuuta 2013 klo 11.31
Ihanan hempeä kakku!
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Unknown
5. huhtikuuta 2013 klo 19.49
Tosi kaunis!
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Lisää kommentti
Lataa lisää...
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanan hempeä kakku!
VastaaPoistaTosi kaunis!
VastaaPoista