sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Päärynä-juustokakku



Suunnitelmat muuttuvat aina vähän matkan varrella. 
Alunperin piti tehdä vaaleanvihreä juustokakku, 
mutta sitten osui silmiini sinisellä kiilteellä päälystetty rapukakku 
Kinuskikissan sivuilta...
 ja pääsiäisen koristetalkoista oli jäänyt käyttämättä tytön tekemät koristeet... 
tässä siis lopputulos :)



 Pohja:

200 g Digestive-keksejä
80 g voita

Täyte:

200 g Philadelphia-juustoa
1 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
3 rkl sitruunamehua
1 tlk säilykepäärynöitä soseutettuna
4 dl kermaa vaahtona
6 liivatetta
vihreää elintarvikeväriä
 
Kiille:

3 dl päärynämehua
3 liivatetta
sinistä elintarvikeväriä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti