Pohja:
300 g digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 prk Karamellisoitua kondensoitua maitoa
2,5 dl VispiCremeä
2 rkl vaniljasokeria
2 banaania
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu rasva tasaiseksi seokseksi keksien kanssa.
2 rkl vaniljasokeria
2 banaania
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu rasva tasaiseksi seokseksi keksien kanssa.
Painele 24 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Laita vuoka kylmään ja valmista täyte.
Levitä valmiiksi karamellisoitu kondensoitu maito (toffee)
pohjan päälle.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
Pilko
yksi banaani toffeen päälle ja levitä banaanien päälle kermavaahto.
Pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
Vinkki!
Jos käytät
tavallista kondensoitua maitoa niin kaada se mikronkestävään kulhoon
ja keittele mikrossa 500W n. 5-6 minuutin ajan välillä sekoittaen.
ja keittele mikrossa 500W n. 5-6 minuutin ajan välillä sekoittaen.
Vahdi koko ajan, ettei toffee kiehu yli
kulhosta!
Toinen tapa valmistaa toffee on keittää säilykepurkkia noin kolme tuntia kattilassa.
Toinen tapa valmistaa toffee on keittää säilykepurkkia noin kolme tuntia kattilassa.
Nam, miten hyvän kuuloinen! Enpä ole koskaan banoffeeta tehnytkään... ehkäpä nyt olisi aika lisätä tämä leivontalistalle :D
VastaaPoista