lauantai 31. elokuuta 2013

Tomaattikakku

Voileipäkakkuun sain ohjeen Ulla Svenskin Suloiset Suolaiset kirjasta.
Pieniä muutosia tein, mutta aika tarkasti ohjeen mukaan kuitenkin :)


Pohjaksi iso paketti täysjyväpaahtoleipää.

Kostutus kasvisliemellä.

Täyte:

150g mustapippurituorejuustoa
150g ruohosipulituorejuustoa
100g creme fraichea
4 tomaattia pilkottuna ja valutettuna
paprika kuutioituna
50g aurinkokuivattua tomaattia paloiteltuna
1dl rucolaa silputtuna
0,5dl basilikaa silputtuna
0,5dl ruohosipulia silputtuna
150g mozzarellaraastetta
mustapippuria 


 Kuorrutuksessa on 200g aurikokuivattutomaatti-tuorejuustoa ja 50g ruohosipulituorejuustoa sekä creme fraichea. 


( jostain kumman syystä tämä kääntää osan vaakakuvista pystyyn...)

2 kommenttia:

  1. onpa kivan oloinen resepti! ja kaunis kakku!

    VastaaPoista
  2. voi kuinka makoisan kuuloinen tomaattikakku! Tällaista en ole koskaan ennen kokeillutkaan, testata täytyy :)

    VastaaPoista