Voileipäkakkuun sain ohjeen Ulla Svenskin Suloiset Suolaiset kirjasta.
Pieniä muutosia tein, mutta aika tarkasti ohjeen mukaan kuitenkin :)
Pohjaksi iso paketti täysjyväpaahtoleipää.
Kostutus kasvisliemellä.
Täyte:
150g mustapippurituorejuustoa
150g ruohosipulituorejuustoa
100g creme fraichea
4 tomaattia pilkottuna ja valutettuna
paprika kuutioituna
50g aurinkokuivattua tomaattia paloiteltuna
1dl rucolaa silputtuna
0,5dl basilikaa silputtuna
0,5dl ruohosipulia silputtuna
150g mozzarellaraastetta
mustapippuria
Kuorrutuksessa on 200g aurikokuivattutomaatti-tuorejuustoa ja 50g ruohosipulituorejuustoa sekä creme fraichea.
( jostain kumman syystä tämä kääntää osan vaakakuvista pystyyn...)
onpa kivan oloinen resepti! ja kaunis kakku!
VastaaPoistavoi kuinka makoisan kuuloinen tomaattikakku! Tällaista en ole koskaan ennen kokeillutkaan, testata täytyy :)
VastaaPoista