sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Banaanisuklaakääretorttu

Teneriffalta toin Banaanihilloa ja nyt viimein uskalsin kokeilla sitä!

 
Aika makeaa tavaraa, joten levitin kääretortulle aika ohuelti.
Lisäksi tuoretta banaania paloina.
 
  
Pohjan ohje: 
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään
 ja kääntele varovasti vaahdon joukkoon.
Kaada pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa n.6-8 minuuttia.
 
 
Välissä hillon ja banaanin lisäksi myös kermavaahtoa :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti